Полицията  разследва мистериозна смърт на жена в Пловдив, научи TrafficNews.

...
Полицията  разследва мистериозна смърт на жена в Пловдив, научи TrafficNews.
Коментари Харесай

Полицията разследва смърт на жена в Пловдив, синът й е задържан

Полицията  проверява мистериозна гибел на жена в Пловдив, научи TrafficNews . Тя е открита мъртъва в жилището си, намиращо се в Съдийски. По роман на съседи,  към този миг апартаментът, в който живеела със сина си е запечатан от проверяващите, а мъжът е задържан, за да  се изяснят обстоятелствата около случая. 
Прочетете още
Според живеещи в региона, историята към гибелта й е много странна, а полицията работи по две версии- самоубийство или ликвидиране. Починалата обаче не е давала сигнали, с които да демонстрира, че желае да посегне на живота си. Някои от  съседите й  даже се съмняват в ликвидиране, осъществено от страна на сина. По думите им, той  имал психологични проблеми, само че се е лекувал. Жителите на квартала го разказват като чудноват човек и нападателен в предишното. Рядко комуникирал с хората.

Женатa била на към 50-годишна възраст и от дълги години е разведена, с нея живеел единствено синът й. Описват я като интелигента и доста добра. По думите им е била витална, даже ден преди гибелта й е видяна да се прибира от работа в ужасно въодушевление. 

Снимка: списък

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР